Solarpad 380, Solarpad 760Wp Dual, Zonnepanelen met stekker, Plug&play Zonnepanelen, zonnepanelen plat dak, micro-omvormer

Selecteer uw Taal

Aanmelden / Inschrijven
Waarom Solarpad?
Solarpad is eenvoudig te installeren en verplaatsen. De Solarpad is een krachtig zonnepaneel met een vermogen van 380 Wp en een micro-omvormer voor het optimaliseren van de opbrengst. De Solarpad is ideaal voor wanneer uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen of u gewoon klein wilt beginnen met het opwekken van zonne-energie. Maar ook als het dak al vol ligt met panelen, is de Solarpad de perfecte manier om uw energierekening nog verder te verlagen!

U kunt altijd een Solarpad aanschaffen om die uit te proberen.
- Wat betekent plug-and-play?
Plug-and-play betekent dat u de Solarpad eenvoudig in het stopcontact kunt steken, net zoals een koelkast, wasmachine of ander huishoudelijk apparaat. Daardoor is de installatie van de Solarpad heel eenvoudig en in enkele minuten gebeurd. Zie ook Solarpad installeren in 3 stappen.
Zodra de Solarpad is aangesloten, begint deze met het leveren van de opgewekte stroom naar uw huis. Met Sunet Smart Cubie wordt de hoeveelheid opgewekte stroom geregistreerd en in de app weergegeven.
- De voordelen van een micro-omvormer
Met een omvormer wordt de gelijkstroom (DC) die wordt opgewekt door het zonnepaneel omgezet naar de wisselstroom (AC) die uit het stopcontact komt.

De Solarpad maakt gebruik van een micro-omvormer om de opbrengst te maximaliseren. Een micro-omvormer biedt verschillende voordelen:

• Werkt op laagspanning
• Zeer betrouwbaar
• Extra lange garantie
• Zorgt voor maximale opbrengst, ook wanneer er schaduw op het paneel valt
• Zeer efficiënte omvorming
• Eenvoudig onderhoud
- Hoe lang gaat de Solarpad mee?
De Solarpad is ontworpen om 25 jaar mee te gaan. De productgarantie is tien (10) jaar. Na het verlopen van de productgarantie geldt nog 15 jaar vermogensgarantie voor het zonnepaneel.

De Smart Cubie heeft een garantie van 1 jaar.
- Waar plaatst u de Solarpad?
U kunt de Solarpad plaatsen op elke zonnige plek, zoals een plat dak van uw huis, garage of schuur, of ergens in de tuin of op het terras. Dankzij het ontspiegelde oppervlak misstaat de Solarpad nergens.

Als u de Solarpad op een dak wilt leggen, moet u erop letten dat het dak stevig genoeg is. Een Solarpad weegt 32,5 kg. Als u de voet verzwaart met een zandzak of tegels, moet u rekening houden met het extra gewicht daarvan.

Als u de Solarpad in de tuin of op uw terras legt, probeer dan te voorkomen dat er schaduw van bomen of planten op valt.
- Geen zorgen over schaduw
Als u de Solarpad in de tuin, op een terras of op een lagergelegen dak plaatst, bestaat de kans dat het paneel in de schaduw ligt, met name vroeg in de ochtend of laat in de middag. De micro-omvormer van de Solarpad zorgt altijd voor een optimale opbrengst. De Solarpad genereert op een zonnige dag ongeveer 2 kWh als het paneel tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags vol in de zon ligt.

Zoek dus altijd naar de zonnigste plek.
- Zorg voor het milieu
Sunet bouwt zijn systemen voor het opwekken van groene energie zo milieuvriendelijk mogelijk. De Solarpad bestaat voor 95% uit recyclebare materialen zoals glas, aluminium en koper. Het product bevat slechts 3% plastic.

De zonnepanelen van Sunet zijn gecertificeerd voor PV Cycle en WEEE.
De aansluitingen zijn gecertificeerd voor RoHS.

Met het gebruik van een Solarpad verkleint u direct uw koolstofvoetafdruk. Een Solarpad is na drie jaar CO2-neutraal, omdat het zolang duurt om de koolstof die is uitgestoten bij de productie ervan te compenseren. In de daaropvolgende 22 jaar vermindert de Solarpad uw koolstofuitstoot aanzienlijk. Met Smart Cubie en de app kunt u niet alleen zien hoeveel energie u bespaart, maar ook in hoeverre uw koolstofvoetdrafdruk is afgenomen.