Solarpad 380, Solarpad 760Wp Dual, Zonnepanelen met stekker, Plug&play Zonnepanelen, zonnepanelen plat dak, micro-omvormer

Selecteer uw Taal

Aanmelden / Inschrijven
Teruglevering
Vergoeding krijgen van de stroom die terug leveren aan de evergieleverancier
Als u Solarpads heeft, krijgt u een teruglevergoeding voor de netto teruglevering en salderen van energieleverancier waar u klant bent. Dat betekent dat u de stroom mag terug leveren aan het stroomnet en zo profiteert van de energie die u levert. Registreer uw Solarpad met uw netbeheerder via www.energieleveren.nl. Ze zullen een slimme meter voor u vervangen als u er geen heeft. U heeft een slimme meter om de opwekking en verbruik van uw energie te meten. Als u meer energie opwekt dan verbruikt, u krijgt Terugleververgoeding van uw energieleveranciers voor de stroom die u terug aan het stroomnet levert. Als u minder energie opwekt dan verbruikt, Kunt u meteen van de verlaagde energiefactuur genieten door de zelf opgewekte stroom.

U zult de volgende informatie nodig om te registeren voor Solarpad op www.energieleveren.nl

Vermogen per zonnepaneel in Wattpiek (Wp)
/ Power per solar panel in Watt peak (Wp)
380
Merk omvormer /inverter brand Hoymiles
Type HM-350
Vermogen per zonnepaneel in Wattpiek (Wp)
/ Power per solar panel in Watt peak (Wp)
760
Merk omvormer /inverter brand Hoymiles
Type HM-700


Ik heb al geregistreerd voor zonnepanelen
Dat betekent dat u al met uw energieleverancier verrekend voor netto stroom terugleveren en salderen. Sluit de Solarpads aan en geniet van een hogere energiebesparing.