Solarpad 380, Solarpad 760Wp Dual, Zonnepanelen met stekker, Plug&play Zonnepanelen, zonnepanelen plat dak, micro-omvormer

Selecteer uw Taal

Aanmelden / Inschrijven
Wat is de infraroodstraling?
Infrafoodstraling is een vorm van warmtestraling, vergelijkbaar met de zon. De elektromagnetische straling die vrijkomt is onzichtbaar voor het menselijk oog en absoluut ongevaarlijk.

De zon is de grootset bron van infraroodstraling op onze aarde. Het is de meest voorkomende straling in de natuur. Wanneer infraroodstraling wordt geabsorbeerd door een voorwerp zoals een tafel, een stoel, platfond of een muur, wordt dit voorwerp warm en zendt het infraroodstraling uit, wat zorgt voor een aangename en comfortabele warmte in de kamer.
- Sunet Infrarood Verwarmingpanelen
Sunet infrarood verwarmingspaneel verwarmt een ruimte zonder de stoffige droogte van traditionele convectieverwarming. Het is perfect voor mensen met een stofallergie. Bovendien verbruikt het paneel energie op een efficiëntere manier: tot 98% van de energie wordt omgezet in warmte en uw energieverbruik wordt tot 50% verminderd.

Aluminium frame en PET cover geven een eenvoudige en moderne uitstraling. Sunet infrarood verwarmingspaneel is onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Het kan eenvoudig aan de muur opgehangen worden en neemt niet veel ruimte in beslag.
- De Thermostaat
Ingebouwde thermostaat met afstandsbediening binnen 20 meter voldoet aan alle ErP eisen zoals raam open detectie, wekelijks programmeerbaar, mechanische swith enz.
- App
Monitor en pas de temperatuur gemakkelijk aan via onze app, evenals de aan/uit bediening en timer instellingen. Eén controller kan worden gekoppeld aan meer dan één ontvanger, dus om meerdere infrarood verwarmingspanelen tegelijkertijd onder één controller te bedienen.