Draagbaar zonnepaneel – Duurzaam en Flexibel | Sunet Solarpad

Selecteer uw Taal

Aanmelden / Inschrijven

Draagbaar zonnepaneel

Draagbaar zonnepaneel

Draagbaar zonnepaneel

Bent u iemand die met regelmaat onderweg is of wilt u de vrije keuze houden over waar u uw zonnepanelen neerzet? Dan zoekt u een draagbaar zonnepaneel met stopcontact mogelijkheid. Zo is dit ook de ideale oplossing voor de reiziger die onderweg met de caravan zelfstandig stroom wilt opwekken. Hiermee gaat uw batterij ook langer mee doordat deze minder belast wordt! Je ontkomt er niet meer aan om elektrische apparaten mee te nemen op vakantie. Deze apparaten hebben natuurlijk een stroomtoevoer nodig, een stroomtoevoer die jij vandaag nog kan aanschaffen!

Webshop

Waar moet ik op letten bij het kopen van een draagbaar zonnepaneel?

Wanneer u een zonnepaneel wilt die draagbaar is, dan is het handig om op een paar punten goed te letten. Denk bijvoorbeeld aan waar u deze voor wilt gebruiken, zo weet u ook welke sterkte u moet hebben. Zo is een camper voorzien van stroom intensiever dan de lichtjes in een schuur. Daarnaast is het aantal stopcontacten ook handig om in uw achterhoofd te houden. Simpel gezegd: hoe veel heeft u er nodig? Daarnaast is het ook slim om te kijken naar garantie, wat bij Sunet Solar een mooie tien jaar is. Daarnaast krijgt u van ons 15 jaar garantie op de effectiviteit van uw draagbare zonnepaneel.

Wat is een draagbaar zonnepaneel?

U kent natuurlijk de grote mooie zonnepanelen die menig persoon op zijn of haar dak heeft liggen. Deze zitten aangesloten op een vast netwerk, met daarbij een omvormer in de meterkast, om zo Direct Current naar Active Current te kunnen veranderen (bruikbare stroom). Deze panelen hebben maar één input nodig, namelijk de zon! Het nadeel van de panelen op het dak is simpel: ze zijn gebonden aan hun plaats. Wanneer u kiest voor een draagbaar zonnepaneel dan kiest u zelf waar of wanneer u deze gebruikt. Gaat u kamperen? Neem ‘m mee! Zolang u de zon heeft, heeft u stroom. Weet u niet helemaal zeker of een draagbaar zonnepaneel wel aan al uw wensen voldoet? Neem dan vooral vrijblijvend contact op en een van onze experts zal al uw zorgen wegnemen.

Contact

Waarom kiezen voor Sunet Solarpad?

Wij maken gebruik van plug-and-play. Zo kunt u zeer gemakkelijk waar dan ook stroom opwekken. U steekt uw draagbare zonnepaneel in het stopcontact en u begint direct met het opwekken van duurzame stroom! Daarnaast maken wij ook, vol trots, gebruik van micro-omvormers. Deze omvormer zorgt er voor dat uw stroom daadwerkelijk bruikbaar is!

Webshop