Zonnepanelen met stekker | Sunet Solarpad

Selecteer uw Taal

Aanmelden / Inschrijven

Zonnepanelen met stekker

Zonnepanelen met stekker

Zonnepanelen met stekker

Zonnepanelen, het is de financieel verstandige rage die de laatste jaren ons kikkerlandje in hun greep heeft. Doordat er ook in deze sector technologische advances plaatsvinden, is Sunet Solarpad met een product gekomen dat hét nog gemakkelijker maakt: Een zonnepaneel met stekker, die u hier kunt kopen! Bij Sunet Solarpad vinden we dat zonnepanelen voor iedereen beschikbaar moeten zijn, dus ook voor u! Door u zonnepanelen met stekker aan te bieden helpen we u om de drempel naar groene stroom nóg lager te maken. Dus waar wacht u nog op? Lees vooral verder om te kijken hoe dit werkt!

Webshop

Waar kan ik zonnepanelen met stekker kopen?

Bij Sunet Solarpad natuurlijk! Het voordeel van een zonnepaneel met stekker is natuurlijk het gebruiksgemak. U zit niet te sukkelen met lastige installatie, alles wat u nodig heeft is een plek om ‘m neer te zetten en een stopcontact! Het kost u nog geen vijf minuten om te kunnen genieten van zelf opgewekte stroom. Wij krijgen ook vaker de vraag of meerdere van onze kant-en-klare zonnepanelen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit kan inderdaad, maar dan heeft u wel een 2-meter verlengkabel nodig om deze aan elkaar te koppelen.

Natuurlijk bieden we ook garantie aan en dit doen we niet alleen op het product zelf. Wanneer u er voor kiest om een zonnepaneel met stekker te kopen dan is de Solarpad zelf verzekerd voor 10 jaar. De prestaties daarentegen zijn verzekerd voor 15 jaar. Ook krijgt u van ons een Smart Wifi & Bluetooth Cubie er bij die 1 jaar verzekerd is!

Hoe plaats ik een zonepaneel met stekker?

Het is echt super simpel. U moet er voor zorgen dat u, buiten, een plat oppervlak vindt. Denk hierbij aan uw dak of het dak van een schuur. Vervolgens zorgt u er voor dat de installatie de juiste hoek heeft, ofwel op de juiste graden is ingesteld om maximaal stroom op te wekken. Idealiter, op een dak zonder helling, wilt u een hoek van 36 graden aanhouden voor maximaal resultaat. We raden wel aan, voor veiligheidsredenen, dat u het zonnepaneel of de zonnepanelen met stekker met twee personen naar de gewenste plek brengt. Voor een enkel persoon kunnen deze als zwaar beschouwd worden. Vervolgens hoeft u enkel nog het zonnepaneel in te steken en voilà, u heeft werkende zonnepanelen in vijf minuten!

Contact

Hoe werkt een zonnepaneel met stekker?

Veel mensen hebben een zonnepaneel op het dak liggen (of meerdere), deze leveren hun stroom aan een omvormer die in de meterkast hangt. Bij Sunet Solar daarentegen heeft een zonnepaneel een eigen omvormer met stekker! Hierdoor is de stroom direct bruikbaar voor uw elektriciteitsnet. Daarnaast heeft dit nog een bijkomend voordeel, namelijk: dankzij de omvormers werken de zonnepanelen los van elkaar. Ook wanneer deze via de kabels gekoppeld zijn. Hierdoor verliest zonnepaneel A geen stroom wanneer zonnepaneel B geen licht krijgt. Het is wel handig om uw zonnepanelen aan te melden bij uw netbeheerder, aangezien deze hoogstwaarschijnlijk stroom gaan terug leveren.

Webshop

Betaal ik btw over zonnepanelen?

Vanaf 1 januari 2023 betaalt u over de aanschaf van zonnepanelen geen btw meer. Daarnaast zijn ook nog eens de prijzen van de zonnepanelen door de jaren heen dusdanig gezakt dat de 21% regeling ook niet meer nodig is om zonnepanelen profitabel te maken voor de consument, ofwel u. Momenteel krijgt u wél nog een marktconforme prijs voor uw terug geleverde stroom tot minimaal 2025. We zeggen minimaal omdat het niet ondenkbaar is dat de salderingsregeling nogmaals wordt uitgesteld.