Solarpad 380, Solarpad 760Wp Dual, Zonnepanelen met stekker, Plug&play Zonnepanelen, zonnepanelen plat dak, micro-omvormer
Sunet Solarpad in "Bouwen aan de Toekomst" op SBS6

Bouwen aan de Toekomst is een informerend programma over diverse innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst binnen diverse sectoren.

Sunet legde het uit in 'Bouwen aan de Toekomst' op SBS6 en opende de deur naar diverse energiebesparende oplossingen inclusief het innovatieve infraroodverwarming paneel en de veelbelovende thuisbatterijen.

Sunet is in Quest

Quest is het grootste popluaire-wetenschappelijke tijdschrift van Nederland dat antwoord op alle vragen in techniek, natuur, pyschologie en nog meer geeft. U kunt ons vinden in Quest van december 2022.

Sunet is in ALLICHT

ALLICHT is het hoogst gewaardeerde vakblad in architectuur, elektro, project, interieur en verlichtingsbranche. ALLICHT heeft een groot lezerspubliek in Nederland en België. U kunt ons vinden in ALLICHT van Oktober 2022.

Sunet is in Magentazine

Magentazine Gazet, de GRATIS maandelijkse luxe krant van de gemeente Sittard-Geleen en omringende dorpen. Modern en gelinkt aan social media bekleedt deze moderne uitgave een brede doelgroep. Sunet, als een bedrijf in sittard-geleen , is er trots op in Magentazine te verschijnen.

Sunet is in AD.nl

Het Algemeen Dagblad (AD) is een Nederlands landelijk dagblad en met een oplage van 341.972 exemplaren (2020) de op één na grootste betaalde krant van Nederland.